Friday, December 4, 2020

τι είναι παράλυση του ονείρου Incubus και Succubus

Τι ειναι Παράλυση του Όνειρου. 

Ή ίσως κάτι άλλο?? 
    Incubus και Succubus

Incubus: Είναι ένας δαίμονας που ποζάρει πάνω σε ανθρώπους που κοιμούνται. Αυτό εδώ πιστώνεται με αυτό που είναι γνωστό ως ′′ Παράλυση Ύπνου ", που είναι όταν κοιμάσαι και νιώθεις κάποιον να σε παρακολουθεί, αλλά δεν μπορείς καν να μιλήσεις ή να κουνηθείς, προσπαθείς αλλά δεν μπορείς να φωνάξεις, κράζεις, κλαις, αλλά κανείς δεν σε ακούει. Ακόμη, βλέπεις τα πάντα γύρω σου, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Με τον ίδιο τρόπο, όχι μόνο αυτοί οι δαίμονες σε παραλύουν, αλλά ενεργούν πάνω σου λόγω των φόβων σου, και απορροφούν την ενέργειά σου μέσω εικόνων σεξουαλικής συνουσίας.
το οποίο το θύμα ξυπνάει, δεν θυμάται τίποτα, απλά αισθάνεται υπερβολική εξάντληση και σκέφτεται ότι είχε εφιάλτες ή ερωτικά όνειρα. Κάποιο ξύπνημα με μώλωπες το κορμί και τα τσιμπήματα.
Στο τέλος όλων αυτών το άτομο νιώθει θλίψη και πλήξη. Νιώθει ότι κανείς δεν τον αγαπάει, απορρίπτει τον εαυτό του.
Σε πολύ ακραίες περιπτώσεις θα μπορούσα να φτάσω στο σημείο να προσπαθώ να τελειώσω με τη ζωή του.

Υπάρχουν δύο τύποι δαίμονες:
Incubus, ο άντρας δαίμονας 
Succubus, η θηλύκια δαίμονας.
Αυτά τα όντα παίρνουν την ανθρώπινη μορφή μιας πολύ σέξι γυναίκας ή άντρα, και το άτομο το νιώθει πάνω στο σώμα του, αδυνατώντας να κινηθεί και τον ενθουσιάζει τόσο πολύ που τον κάνει να έχει οργασμούς. Μπορεί να αρχίσεις να σου αρέσει, αλλά τελικά θα προκαλούσαν 

Ένας πρόωρος θάνατος.

Σου έχει συμβεί αυτό;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ.
Μην γεμίζεις με φόβο. Όταν αισθάνεστε αυτό και δείτε το σώμα σας να αποκοιμιέται, προσπαθήστε να κινηθείτε μέχρι να μπορέσετε να ξυπνήσετε. Μην φωνάζεις, γιατί κανείς δεν θα σε ακούσει. Ούτε να κάθεσαι ακίνητος γιατί θα κάνει ό,τι θέλει μαζί σου. 
Μπορείς να προσπαθήσεις να προσευχηθείς, ψυχικά.
Αντίπαλος να μείνει παράλυτος οπτικοποιώντας
Ένα χρυσό φως που σε καταπλέει.. πάλεψε για να νικήσεις αυτή την οντότητα.
Για να μην σε εκφοβίσουν.
Συνηθίστε να χρησιμοποιείτε την παλιά θεραπεία για να βάζετε σκόρδο κάτω από το κρεβάτι και πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου Αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε τόσο στην αρχαιότητα.
Όταν μπορείς να ξυπνήσεις, θα πιστέψεις ότι ήταν ένα απλό όνειρο ή ένας εφιάλτης, αλλά δεν είναι. Γι ' αυτό προσευχηθείτε, επίπληξη και χρησιμοποίησε τα πνευματικά σου όπλα και δώσε τη μάχη μέχρι να καταλάβεις ότι έχεις κατακτήσει.


No comments:

Post a Comment

Τι είναι τα πνεύματα / φαντάσματα Υπάρχουν; Μια Ταξινόμηση φαντασμάτων Και Καθημερινές προτάσεις για Προστασία από πνεύματα Τα στοιχειωμένα...